Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycja dodania Skinów i zrobić/Skins
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
14-04-2025, 21:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2025, 21:44 przez Adrian.)
Witam serdecznie. Przychodzę z propozycją, która jest związana z wyborem wyglądu, nie których standardowych broni i  noży które się zazwyczaj używa w trakcie rozgrywki. Wiadomo,  że też będzie potrzeba, owa komenda która da nam możliwość wybierania se skórek  do broni ale i do noży. Komenda ta nazywa sie /Skins, która by nam działą, w taki sposób jak ją wpisujemy dla danego gracza. Następnie  wyświetlającą sie nazwę broni  i  skórek do broni, gdzie i dany gracza sę wybiera, którą skórkę i wygląd borni i noża będzie miał widoczną, u siebie ale i także inne osoby będą widzieć. Oczywiście dany gracz ma inny wygląd AK M4 M1 AWP glock, Deagel, USP, i nóż. Mi sie wydaje że pomysł  jest w miare Fajny i dla wyboru wyglądu  borni które są dodane na serwerze do wyboru. Wiadomo  jest ryzyko  małe ale jest że nie które wybrane Skiny  mogą sie nie wczytać. Mi sie wydaje że o tym temacie, można pogadać, i aby każdy się wypowiedział na jego temat. Bo aktualnie  z drugiej strony da może to szanse na zaciekawienie graczy czy to użytkowników młodszego pokolenia co do wyboru Skina do broni. Jest Masa stronek ze skinami do podesłania i podania odpowiedniego Linka do owej skórki  na Bron lub na nóż. Czekam na wasze opinie na ten temat co wy o tym myślicie pozdrawiam.
Zbanowany
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pierwszy Post
Wątki
1
Reputacja
14-04-2025, 23:12
Dla mnie spoko, nie ma problemu ze skinami ale jest problem z pluginem.
mam pewien pomysł na taka modyfikacje ale mi się nie chce tego ogarniać, mam plugin który dodaje skiny za monety i gracz będzie mógł kupić sobie skiny za monety.
monety będzie można kupić w sklepiku za realna kasę lub zdobywać poprzez rozgrywkę.
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
92
Reputacja
44
15-04-2025, 17:30
Może i dobry pomysł pomyślimy na tym jeśli już tak w 100% będę ogarniał wszystko z DD2 to zobaczycie jak go odwalę z pluginami i nowościami 
cały czas się uczę i chcę dla was zrobić fajny dd2, żeby ludzi przyciągnąć na serwer z fajnymi dodatkami a sam pomysł wydaję się spoko będę w tym 
kierunku coś patrzył i tak jak pisałem wyżej, jeśli się nauczę wszystkiego dobrze wgrywać i edytować naszą paczkę dd2 zobaczycie jak odwalę dd2, bo
ja mam dużo czasu, lecz muszę wszystkiego się nauczyć do perfekcji co i jak a jak wyżej @ Tymek pisał jest problem z pluginem i jak jemu się nie chcę 
postaram się nauczyć coś więcej działać z dd2 z mojej strony to wszystko, ale @ Adrian dobry pomysł z tym Smile
[Obrazek: EzKskpA.png]
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
20-04-2025, 00:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2025, 12:00 przez Anonymous.)
[Obrazek: 6yQEjPk.png]
Anonymous napisał 20-04-2025, 12:00:
1x warn kolego podobno dostałeś poradnik itp ZAKAZ zamykania swoich postów + dodajesz propozycję i sam ją sobie przyjmujesz że przyjęta.
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, NibyGrafik, Tymek, V-KA