Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga Plays Temat zamknięty przez Adrian
Użytkownik
Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
0
11-05-2025, 21:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2025, 21:55 przez Chivigara.)
Oskarżony: Plays ( 0 myslenia i ktos taki jest adminem)
Opis sytuacji: Skacze sobie i chlop nagle pisze na czacie 2 ostrzezenie i dostaje bana nie wiadomo za co, kolega chyba nie wie co to BGS w skrócie wyjaśnienie to BhopGroundStrafe, czyli to nie jest skakanie + strefowanie. Dodam ze po każdym skoku się zatrzymuje na ziemi na co najmniej sekundę, nie ma tutaj żadnego bhop'a wiec proszę o poduczenie admina i także poniesienie konsekwencji.

Dodam, że admin jest ślepy i nie pisze się upomnień na czacie bo jest od tego say@@

Data: ok 20:35 11.05.2025

https://cs-nabombie.eu/bany/ban_list.php?bid=416

P.S @ Plays ja nie jestem zabaweczką i znam swoje prawa

Admin nie zna regulaminu xDDDDDDDD

[Obrazek: thumb_show.php?i=9pcfx67qn4&view&v=1&PHP...22bcfdafee]
Właścicielka Forum
Opiekun UBT
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu Tydzień z nami Pierwszy Post
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199026767388/
Wątki
47
Reputacja
13
11-05-2025, 21:48
@ Plays  Zapraszam do wypowiedzi
Czasem to czego chcemy jest na wyciągnięcie ręki!
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
3
11-05-2025, 22:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2025, 22:01 przez Plays.)
(11-05-2025, 21:46)Chivigara napisał(a): Oskarżony: Plays ( 0 myslenia i ktos taki jest adminem)
Opis sytuacji: Skacze sobie i chlop nagle pisze na czacie 2 ostrzezenie i dostaje bana nie wiadomo za co, kolega chyba nie wie co to BGS w skrócie wyjaśnienie to BhopGroundStrafe, czyli to nie jest skakanie + strefowanie. Dodam ze po każdym skoku się zatrzymuje na ziemi na co najmniej sekundę, nie ma tutaj żadnego bhop'a wiec proszę o poduczenie admina i także poniesienie konsekwencji.

Dodam, że admin jest ślepy i nie pisze się upomnień na czacie bo jest od tego say@@

Data: ok 20:35 11.05.2025

https://cs-nabombie.eu/bany/ban_list.php?bid=416

P.S @ Plays ja nie jestem zabaweczką i znam swoje prawa

Na wstępie to dostałeś już drugie ostrzeżenie ode mnie w dniu dzisiejszym..
Natomiast pierwsze dostałeś wczoraj, a dzisiaj drugie.
Nie zastosowałeś się.. do poleceń admina.

https://imgur.com/PBaBxMU

Jak wyżej widać - punkt 3.

Byłem za to samo upominany przez @ Adrian , także chętnie też usłyszę opiekuna punkt widzenia tej sprawy.
Użytkownik
Wątki
3
Reputacja
0
11-05-2025, 22:04
HAHAHAHAHA. Nie rozumiesz. Po:
1. Nie wiesz co to BGS
2. Do upomnienia nie uzyles y@@, więc miałem prawo nie widziec
3. Jest zablokowany duck na rolce wiec ciekawe jak miałbym to zrobić

Masz tu 3 punkty
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
3
11-05-2025, 22:06
Mogę się tylko odnieść do punktu 2., bo tylko on jest sensowny w tym przypadku.
Masz rację, nie użyłem upomnienia na y@@, natomiast to moja dobra wola ,że wgl. jaką kolwiek uwagę Ci zwróciłem, bo wcale nie musiałem.
Mogłem od razu bana wlepić i to nie na 30 minut, tylko zgodnie z regulaminem :>
Użytkownik
Wątki
3
Reputacja
0
11-05-2025, 22:11
Nie, nie miałeś prawa wlepicc mi bana za cos czego nie rolbię. BGS to BhopGroundStrafe, czego ty nie rozumiesz. Poducz się i wtedy możesz do mnie mówić cokolwiek
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
11-05-2025, 22:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2025, 22:17 przez Adrian.)
Co do Admina  Postąpił jak należy dostosował się do moich Poleceń gdzie jakie kolwiek Strefowanie w powietrzu  i przyspieszanie postaci za pomocą Adadad + movmentu strefowania Jest u nas zakazanie. A BGS można wykorzystywać przy 2 multiJump jak było widać jak grałeś postać przez ciebie była przyspieszana i to nie raz Skarga zostaje przyjęta. 

[Obrazek: U2Lw1Hz.png]

[Obrazek: 8ZnTSfD.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Chivigara, Husaria, Plays, Tytan2131 , Wyśmienicie