Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podanie o Admina dd2
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pierwszy Post
Steam
https://steamcommunity.com/id/Mati953091
Wątki
8
Reputacja
0
29-04-2025, 23:20
1. Nick: MateuSZ # RMCF
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 31 Lat
4. Doświadczenie (w byciu adminem): Tak Mam Doświadczenie Amxmodmenu tam sie Wywala i Banuje i  Slapuje i Teleprtuje Sie Jak Ktoś Będzie Grał na Czitach i Ban Leci jak Ktoś Będzie Grał Na Aimie i na Wh że Przez Sciane Widzi Aim że Zabija Szybko
5. Znajomość AMXX (w skali 1-10): 3/4
6. Staż w Cs-sie: Gram tak 3 Miesiące ale Spokojnie Się Rozgrzeje i Wtedy Zabijam
7. Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mati953091
8. Ile czasu dziennie jesteś poświęcić na serwer?: Tak Oczywiście jak Będę Miał Czas to Będę Poświecał Swoją Grę Cs 1.6
9. Dlaczego ty?: Bo Ja Jestem Człowiem Dobrym Nikogo Nie Wyzywam Ja Szanuje Ludzi 
10. Składka Tak/Nie: Tak Oczywiście
11. Sprawny mikrofon Tak/Nie: Tak Mam Sprawny Mikrofon
12. Kontakt: dc mateusz9531094 gg 69254703
Select All
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
30-04-2025, 19:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2025, 19:25 przez Adrian.)
Nie ma co  tu dłużej drążyć tematu Twoje podanie Zostaje odrzucone dla czego? 
1. Jesteś to totalnie nową osoba nowym użytkownikiem. Nikt cię nie zna jak i na forum jak i na serwerze.
2. Pobądź z nami dłużej zapoznaj się z Regulaminem Forum  jak i z Regulaminem Serwera. 
3. Wypracuj se aktywność na serwerze jak i na Forum
4. Nie do końca potrafisz opisać czym dokładnie zajmuje się AMX Co do twojego doświadczenie Nie jestem przekonany. Gdzie jak sam napisałeś że je posiadasz.
5. Jak sam napisałeś dopiero zaczynasz grać w CS 4 Miechy To stanowczo za mało  gdzie nie Klei mi się to z doświadczeniem bycia Adminem. 
6. Napisane przez ciebie podanie totalnie nie przekonuje, zostało napisane w pośpiechu. Ale i także bez kreatywności, aby móc bardziej przekonać w tym podaniu że jednak owe doświadczenie posiadasz.
7. Ilość Godzin tu nie wiadomo totalnie czy byś był aktywny.  

[Obrazek: K1BFDYs.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, ArEcZeK, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Husaria, Mateusz95301, NibyGrafik, Plays, PokaYolo, _Trzymaj_Me_Kule_