Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga - Tymek
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pierwszy Post
Wątki
4
Reputacja
0
08-02-2025, 19:31
Witam. Ten Pan moim zdaniem nie nadaje się na admina, dziś dostałem banika:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tymek.
[AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 16 minut i 6 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Yogananda
[AMXBans] Powod : ' komendy u?atwiaj?ce gre '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-NaBombie.eu

POWÓD: Komendy ułatwiające gre (XD?) od kiedy cmd ułatwiające gre są zabronione? Za co konkretnie ten ban? hud_fastswitch 1? a może cl_radartype 1?
Chyba Ci sie ze skryptami pomyliło, za które daje się perma a nie 24h. Oczywiście gram czysto bez żadnych skryptów. Ban totalnie bezpodstawny i nawet nie wiem o co Ci chodzi ziomek z tymi komendami to może sie wypowiedz.
Świeżak
Wątki
1
Reputacja
0
08-02-2025, 19:44
chlopaczek sie poczul po prostu, wezcie zrobcie czystke z ta administracja, bo az wstyd. Potem zdziwko, ze na serwisie 5 osob na krzyzSmile
za takie pierdoly to powinien warning poleciec dla Tymka 1/3 i za 3 lota, to jest admin czy random player ?
Użytkownik
Wątki
4
Reputacja
0
08-02-2025, 19:47
(08-02-2025, 19:44)adulekk napisał(a): chlopaczek sie poczul po prostu, wezcie zrobcie czystke z ta administracja, bo az wstyd. Potem zdziwko, ze na serwisie 5 osob na krzyzSmile
za takie pierdoly to powinien warning poleciec dla Tymka 1/3 i za 3 lota, to jest admin czy random player ?

dokładnie komendy ułatwiające gre są legalne i od zawsze były, zresztą m.in. po to jest konsola ; ) 

A takie Tymki co tydzień temu non steama pobrały dostają admina nie mając pojęcia o gierce ehh co za czasy
Użytkownik
Wątki
1
Reputacja
0
08-02-2025, 20:11
Generalnie jako uB Team wypowiem się tak, że sam nie rozumiem i nie wiem, co Tymek miał na myśli dając tobie ban'a z takim powodem. Będziemy musieli poczekać, aż Tymek się wypowie na ten temat i zadecydujemy, czy nałożony na ciebie ban jest słuszny, czy nie. Dodam od siebie, że dziś na serwerze, jak graliśmy upomniałem oraz poinformowałem, że wykonywane przez ciebie sgs'y są zakazane. Być może o to Tymkowi chodziło, no ale poczekajmy niech jeszcze inni się wypowiedzą.

CO DO TYMKA
Czy zostanie nałożony na niego "warning" to już są sprawy Administracji Sieci i to oni będą o tym decydować.
Właścicielka Forum
Opiekun UBT
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu Tydzień z nami Pierwszy Post
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199026767388/
Wątki
47
Reputacja
13
08-02-2025, 20:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2025, 20:20 przez Bufenkowa.)
@ Sorent masz nowy dział tam masz przeze mnie napisane.
@ Tymek dał takiego bana po konsultacji, każda komenda która ułatwia grę w tym palenie rolki jest zabronione na serwerze. 
 Temat zamykam ban zostaje

[Obrazek: fXsHdsv.png]
Czasem to czego chcemy jest na wyciągnięcie ręki!
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Bufen, Chivigara