Może i dobry pomysł pomyślimy na tym jeśli już tak w 100% będę ogarniał wszystko z DD2 to zobaczycie jak go odwalę z pluginami i nowościami
cały czas się uczę i chcę dla was zrobić fajny dd2, żeby ludzi przyciągnąć na serwer z fajnymi dodatkami a sam pomysł wydaję się spoko będę w tym
kierunku coś patrzył i tak jak pisałem wyżej, jeśli się nauczę wszystkiego dobrze wgrywać i edytować naszą paczkę dd2 zobaczycie jak odwalę dd2, bo
ja mam dużo czasu, lecz muszę wszystkiego się nauczyć do perfekcji co i jak a jak wyżej @ Tymek pisał jest problem z pluginem i jak jemu się nie chcę
postaram się nauczyć coś więcej działać z dd2 z mojej strony to wszystko, ale @ Adrian dobry pomysł z tym
cały czas się uczę i chcę dla was zrobić fajny dd2, żeby ludzi przyciągnąć na serwer z fajnymi dodatkami a sam pomysł wydaję się spoko będę w tym
kierunku coś patrzył i tak jak pisałem wyżej, jeśli się nauczę wszystkiego dobrze wgrywać i edytować naszą paczkę dd2 zobaczycie jak odwalę dd2, bo
ja mam dużo czasu, lecz muszę wszystkiego się nauczyć do perfekcji co i jak a jak wyżej @
postaram się nauczyć coś więcej działać z dd2 z mojej strony to wszystko, ale @ Adrian dobry pomysł z tym

![[Obrazek: EzKskpA.png]](https://i.imgur.com/EzKskpA.png)