Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawa
Golden Boy
Sponsor PRO
Oznaka Szeregowego To już 100 postów Odznaka Generała Odznaka Rekruta Pierwszy Miesiąc Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
07-05-2025, 22:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2025, 23:05 przez Adrian.)
To może ja Wypowiem się Pierwszy z Racji z tego że jestem opiekunem Serwera. Aktualnie to co sam napisałeś - usunięcie modelów postaci dla vip czy tam svip zbedne jak dla typowego dd2.

Po 1 VIP SVIP Mają nadane takie Modele z Racji Różnienia się nimi gdzie aktualnie dane Modele są dość ładnie wyglądają. Wiadomo każdy ma inny Gust inny pogląd, jak dla mnie jeśli znajdziesz jakieś ładniejsze Modele, Edytujesz tego posta i podeślesz Linki do Medeli które wydają cię się ładniejsze od tych co mamy wgrane na serwerze.

Po 2  co do twojej 3 sugestii - dodanie usuwania pistoletów bo można mieć 2 np deagle i usp.

Jak dla mnie jest to stanowczo bez sensu gdzie Masz do wyboru w menu z bronami każdy pistol z którego chcesz kupić Po glocka, USP, Seven,deagel. Systemowo zostały dodane 2 najbardziej używane pistolety deagle i usp szczególnie na VIp ,sVips gdzie nie widziałem jeszcze aby ktoś grał innymi Pistoletami w Rundzie pistoletowej. I w innym etapie Rozgrywki i rundach.

A jeśli chodzi o  to: - poprawa estetyki menu bo niby była poprawiana ale moim zdaniem słabo

- poprawa estetyki menu bo niby była poprawiana ale moim zdaniem słabo

Tak jak mówiłem że każdy ma inny pogląd inaczej na to patrzy gdzie już ostatnio była aktualizacja związana z Menu więc w tym Kierunku nic nie będziemy zmieniać bo aktualne menu które jest zrobione Wygląda bardzo Estetycznie.

czekam na Wypowiedzi Innych co oni o tym sądza po ich  Wypowiedziach. @ Bufen @ Bufenkowa @ ArEcZeK @ Husaria @ angelikanull @ _Trzymaj_Me_Kule_ zdecyduje   czy dana propozycja zostaje Przyjęta czy Odrzuconą 

Wiadomości w tym wątku
Poprawa - przez trove - 07-05-2025, 22:12
RE: Poprawa - przez Adrian - 07-05-2025, 22:41
RE: Poprawa - przez Plays - 07-05-2025, 22:56
RE: Poprawa - przez angelikanull - 07-05-2025, 23:17
RE: Poprawa - przez Bufenkowa - 08-05-2025, 00:26
RE: Poprawa - przez Bufen - 09-05-2025, 20:19
RE: Poprawa - przez Adrian - 10-05-2025, 11:10
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, NibyGrafik, Plays, trove, _Trzymaj_Me_Kule_