1. Na to nie możemy się zgodzić tak jak pisała @ angelikanull TO JEST BŁĄD - postaramy się coś z tym zrobić i poruszymy ten temat.
2. Dla mnie też wycofanie botów na serwerze dlaczego?? hmm? nikt nie pisał do tej pory posta o wycofanie botów są, bo są taka jest teraz sytuacja.
Dzięki @ Adrian , @ _Trzymaj_Me_Kule_ , @ V-KA , @ Plays , @ ArEcZeK - jakoś ludzie założyli konta na forum + z botami grają teraz mamy problemy
troszkę finansowe, ale jak się odkujemy będzie jak zawsze reklama na DD2 i to nie jedna jak zawsze 4x od razu wlecą jak było SERWER bez botów Full czy większa, połowa.
Boty działają tak:
W zależności od godziny jest inna liczba botów:
0 - 8:5 botów
8 - 10:8 botów
10 - 12:9 botów
12 - 14:11 botów
14 - 16:12 botów
16 - 21:14 botów
21 - 22:13 botów
22 - 23:9 botów
23 - 0:7 botów
3. Skiny są na serwerze tylko dla SVIPA + do tego jest VIP normalny więc zbędna propozycja w wolnej chwili @ angelikanull doda takie coś jak za monety sklep, ale nie zawsze
będzie miała czas na to jak widzicie już są tyle zmian na serwerze i forum przez naszego technika @ angelikanull ( jeszcze raz dziękuję ci za cały wkład co robisz i będziesz robić )
+ do tego każdy ma życie prywatne więc tyle w, temacie
Myślę że Ci wyjaśniłem tak troszkę @ Klinkin - i też nas zrozum i inni też użytkownicy, że jesteśmy ludźmi i też nie mamy na wszystko czasu życie prywatne itp
i tak, od kiedy się pojawiła @ angelikanull w chu... się zmieniło na serwerze/forum.
![[Obrazek: EzKskpA.png]](https://i.imgur.com/EzKskpA.png)