Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pare propozycji
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Oznaka Szeregowego To już 100 postów 200 Postów 300 Postów Odznaka Generała 25 Punktów Reputacji Odznaka Rekruta Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
94
Reputacja
46
02-06-2025, 23:43
A więc tak ja się wypowiem jako właściciel serwera DD2

@ Klinkin - Wyjaśnie Ci jak to ja widzę

1. Na to nie możemy się zgodzić tak jak pisała @ angelikanull   TO JEST BŁĄD - postaramy się coś z tym zrobić i poruszymy ten temat. 
2. Dla mnie też wycofanie botów na serwerze dlaczego?? hmm? nikt nie pisał do tej pory posta o wycofanie botów są, bo są taka jest teraz sytuacja. 
Dzięki @ Adrian , @ _Trzymaj_Me_Kule_ , @ V-KA , @ Plays , @ ArEcZeK - jakoś ludzie założyli konta na forum + z botami grają teraz mamy problemy 
troszkę finansowe, ale jak się odkujemy będzie jak zawsze reklama na DD2 i to nie jedna jak zawsze 4x od razu wlecą jak było SERWER bez botów Full czy większa, połowa. 

Boty działają tak:

W zależności od godziny jest inna liczba botów:

0 - 8:5 botów
8 - 10:8 botów
10 - 12:9 botów
12 - 14:11 botów
14 - 16:12 botów
16 - 21:14 botów
21 - 22:13 botów
22 - 23:9 botów
23 - 0:7 botów

3. Skiny są na serwerze tylko dla SVIPA + do tego jest VIP normalny więc zbędna propozycja w wolnej chwili @ angelikanull doda takie coś jak za monety sklep, ale nie zawsze
będzie miała czas na to jak widzicie już są tyle zmian na serwerze i forum przez naszego technika @ angelikanull ( jeszcze raz dziękuję ci za cały wkład co robisz i będziesz robić )
+ do tego każdy ma życie prywatne więc tyle w, temacie 

Myślę że Ci wyjaśniłem tak troszkę @ Klinkin - i też nas zrozum i inni też użytkownicy, że jesteśmy ludźmi i też nie mamy na wszystko czasu życie prywatne itp 
i tak, od kiedy się pojawiła @ angelikanull w chu... się zmieniło na serwerze/forum.
[Obrazek: EzKskpA.png]

Wiadomości w tym wątku
Pare propozycji - przez Klinkin - 02-06-2025, 13:59
RE: Pare propozycji - przez angelikanull - 02-06-2025, 17:42
RE: Pare propozycji - przez Bufen - 02-06-2025, 23:43
RE: Pare propozycji - przez Plays - 03-06-2025, 20:50
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull , Anonymous, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Doster, EliteSpartan, Hiroo, Klinkin, NibyGrafik, Plays, sitmanek, Terminator, trove, Tytan2131 , _Trzymaj_Me_Kule_