04-02-2025, 14:37
Z tego całego twojego podania jest fajne tylko to, że napisałeś szczerze w 4 pkt. Moim zdaniem nie wysiliłeś się za bardzo ... Po prostu podanie napisane byle jak, od tak. Napisałeś słabe argumenty takie jak np. w pkt. 8 " Staż w 1.6 , aktywność na sewerze " i co to ma oznaczać ? Każdy kto gra w cs ma za sobą jakiś staż ... A aktywność ? Co masz przez to na myśli ? Że wejdziesz raz na jakiś czas pograć i tylko tyle? Aktywność to trochę więcej, niż samo granie. Dodam jeszcze, że odpowiedź do pkt 7 jest zarąbista ! Staraj się dalej.
W skrócie nie ma sensu brać byle pierwszą lepszą osobę na Admina tylko ze względu, że są potrzebni. Jak dla mnie to jestem na "NIE" patrząc nawet przez pryzmat jak się wysiliłeś przy napisaniu podania. Na serwerze pewnie by też tego wysiłku nie było wkładanego dużo.
No, ale jeszcze inni niech się wypowiedzą
W skrócie nie ma sensu brać byle pierwszą lepszą osobę na Admina tylko ze względu, że są potrzebni. Jak dla mnie to jestem na "NIE" patrząc nawet przez pryzmat jak się wysiliłeś przy napisaniu podania. Na serwerze pewnie by też tego wysiłku nie było wkładanego dużo.
No, ale jeszcze inni niech się wypowiedzą