15-02-2025, 01:45
Na nie
Po rozmowie z tobą z @ Sorent , @ Bufen i @ Tymek na ts3 w trakcie której Sorent zadał ci pytanie o Aim a ja o wh, nie potrafiłeś rozróżnić tych dwóch czitów, w dodatku sorent chciał zaproponować podszkolenie z "adminowania" to uciekłeś, nie pojawiałeś się na forum i grze kilka dni.
AMXX, nie jestem przekonana co do tej 7
kolejna rzecz to taka:
9. Dlaczego ty?: Bo Ja Jestem Dobrym Adminem Bo Byłem Kiedyś Adminem i Wiem Bo Ja Ogarniam To- patrząc do bansa i do momentu, kiedy byłeś adminem no nie do końca sprawdziłeś się w tej roli
Następna sprawa : 8. Ile czasu dziennie jesteś poświęcić na serwer?: Poniedziałek i Wtorek i Środa i Czwartek Będę Poświecał na Serwer Oczywiście. Chodziło tu bardziej ile dziennie jesteś czasu poświęcić.
Amxmodmenu według ciebie służy tylko banowania wywalania i slapowania. Otóż nie tylko do tego!
Dobrze że masz doświadczenie, ale:
Ostatnio jak miałeś admina ani razu nie dałeś bana nie dałeś nikomu kicka czy nie zeslapowałeś. W byciu adminem nie chodzi tylko o to co napisałeś, ale przede wszystkim o przestrzeganie regulaminu, pilnowanie porządku na serwerze itp.
Dodatkowo to podanie nie ma ładu i składu "Poeta płakał jak czytał ". Poniedziałek i Wtorek i Środa i Czwartek- dni tygodnia piszemy po Przecinkach, oczywiście dni tygodnia również można napisać w ten sposób od Poniedziałku - Piątku
Bo Ja Jestem Dobrym Adminem Bo Byłem Kiedyś Adminem i Wiem Bo Ja Ogarniam To- bo, bo, bo, bo w języku polskim mamy wiele pięknych słów
np. : dlatego, ponieważ
Bo Ja Jestem Dobrym Adminem Bo Byłem Kiedyś Adminem i Wiem Bo Ja Ogarniam To- bo, bo, bo, bo w języku polskim mamy wiele pięknych słów
np. : dlatego, ponieważ