Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rrudy odwołanie
Świeżak
Tydzień z nami Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Wątki
1
Reputacja
0
01-05-2025, 22:12
Nick z CS: rrudy
Admin banujący:  Bufen
Serwer: dd2 
Data zdarzenia: 1 maja o 21 około
Steamid: https://cs-nabombie.eu/bany/ban_list.php?bid=387
Opis sytuacji:  grałem normalnie i zażartowałem że za sgs gosc od nas dostanie bana na gzh .. nawet ostrzezenia ani nic nie dostałem od admina moge obiecac ze sie juiz nie powtorzy. Po drugie nawet kilka osob mialo w nicku gzh i jakos bana nie dostali
Link do bana z amxbans: https://cs-nabombie.eu/bany/ban_list.php?bid=387
Demko: 
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
92
Reputacja
44
01-05-2025, 22:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2025, 22:22 przez Bufen.)
Reklama Serwera 
To reklama a na twoje życzenie polecieli za reklamę jakiegoś śmiesznego Serwera 
Wyjaśniłem @ rrudy chyba tak 
Więc zamykam te śmieszne odwołanie nie podoba się nie musisz grać na naszych serwera 
 §6. Taryfikator kar za poszczególne wykroczenia na serwerze:
4. Reklama innego serwera bądź forum - (PERMBAN)
[Obrazek: EzKskpA.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
92
Reputacja
44
01-05-2025, 22:21
[Obrazek: CxPwwua.png]
[Obrazek: EzKskpA.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, Husaria, NibyGrafik, Plays, rrudy