Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycja menu
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
3
04-05-2025, 19:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2025, 19:56 przez Plays.)
Witam,
bardziej kosmetyczna sprawa..
Chodzi o /menu, a dokładnie jak jest wybór Menu Admina, to dla zwykłego użytkownika dobrze by było, jakby zrobić brak możliwości wyboru, ponieważ wtedy gasi całe menu jak nie mam flagi uprawionej.
Druga sprawa, to że przy każdej opcji w wyborze w /menu możliwość wyjścia do głównego menu.

Edittt

Kolejna sprawa to włączenie komend serwerowych typu /me i /do

Editt2

Skoro w regulaminie jest zakaz SGS/GS itd to zablokuj podwójnego ducka :>
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
92
Reputacja
44
04-05-2025, 19:10
Poczekamy na naszego technika @ angelikanull  co o tym myśli 
[Obrazek: EzKskpA.png]
Technik
Technik Serwerów
Odznaka Generała Odznaka Rekruta Tydzień z nami Technik Pierwszy Post
Steam
chee_cloud
Wątki
4
Reputacja
13
05-05-2025, 00:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2025, 00:04 przez angelikanull.)
Zaktualizowano.

Zablokowano Double Duck, przywrócono komendy typu /me, /hp, menu zostało przebudowane.

[Obrazek: 6yQEjPk.png]
"Brak wiedzy to nie jest to, że jesteś słaby/a, po prostu jesteś leniwy/a."

Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi, to znaczy, że jestem zajęta albo mnie aktualnie nie ma przy komputerze.
Masz jakieś pytanie? Napisz do mnie prywatną wiadomość bądź skonsultuj się ze mną poprzez GG (80176689).

Szybkie odnośniki: Błędy Forum | Propozycje Forum | Błędy i Propozycje DD2

[Obrazek: zIsoaoh.png]
[Obrazek: GdUV1zY.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, Husaria, Plays, Tymek