Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poprawa
Użytkownik
Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Wątki
2
Reputacja
0
07-05-2025, 22:12
Moja propozycja zmian:
- usunięcie modelów postaci dla vip czy tam svip zbedne jak dla typowego dd2
- poprawa estetyki menu bo niby była poprawiana ale moim zdaniem słabo
- dodanie usuwania pistoletów bo mozna miec 2 np deagle i usp.
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
07-05-2025, 22:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2025, 23:05 przez Adrian.)
To może ja Wypowiem się Pierwszy z Racji z tego że jestem opiekunem Serwera. Aktualnie to co sam napisałeś - usunięcie modelów postaci dla vip czy tam svip zbedne jak dla typowego dd2.

Po 1 VIP SVIP Mają nadane takie Modele z Racji Różnienia się nimi gdzie aktualnie dane Modele są dość ładnie wyglądają. Wiadomo każdy ma inny Gust inny pogląd, jak dla mnie jeśli znajdziesz jakieś ładniejsze Modele, Edytujesz tego posta i podeślesz Linki do Medeli które wydają cię się ładniejsze od tych co mamy wgrane na serwerze.

Po 2  co do twojej 3 sugestii - dodanie usuwania pistoletów bo można mieć 2 np deagle i usp.

Jak dla mnie jest to stanowczo bez sensu gdzie Masz do wyboru w menu z bronami każdy pistol z którego chcesz kupić Po glocka, USP, Seven,deagel. Systemowo zostały dodane 2 najbardziej używane pistolety deagle i usp szczególnie na VIp ,sVips gdzie nie widziałem jeszcze aby ktoś grał innymi Pistoletami w Rundzie pistoletowej. I w innym etapie Rozgrywki i rundach.

A jeśli chodzi o  to: - poprawa estetyki menu bo niby była poprawiana ale moim zdaniem słabo

- poprawa estetyki menu bo niby była poprawiana ale moim zdaniem słabo

Tak jak mówiłem że każdy ma inny pogląd inaczej na to patrzy gdzie już ostatnio była aktualizacja związana z Menu więc w tym Kierunku nic nie będziemy zmieniać bo aktualne menu które jest zrobione Wygląda bardzo Estetycznie.

czekam na Wypowiedzi Innych co oni o tym sądza po ich  Wypowiedziach. @ Bufen @ Bufenkowa @ ArEcZeK @ Husaria @ angelikanull @ _Trzymaj_Me_Kule_ zdecyduje   czy dana propozycja zostaje Przyjęta czy Odrzuconą 
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
3
07-05-2025, 22:56
Jak dla mnie to:
1 propozycja bez sensu, nie przeszkadza to w niczym, ewnt. można by dodać /models dla ludzi żeby mogli wyłączyć modele.
2 propozycja, określ się co to znaczy twoim zdaniem to słabo? Brak konkretów.. co dodać, co usunąć?
3. j/w
Technik Forum/Serwera
Technik Serwerów
Odznaka Generała Odznaka Rekruta Tydzień z nami Technik Pierwszy Post
Steam
chee_cloud
Wątki
4
Reputacja
13
07-05-2025, 23:17
1. Osoba wyżej postawiona w hierarchii serwera powiedziała, że chce aby te rangi się wyróżniały, mogę dodać /modele aby wymusić obsługę domyślnych modeli graczy plus gracze mogę zaproponować inne modele.
2. Poprawa estetyki menu, jest coś takiego jak zrzut ekranu lub screenshot, możesz go wykonać i pokazać co według ciebie nie jest estetyczne.
3. Jak wyżej.
"Brak wiedzy to nie jest to, że jesteś słaby/a, po prostu jesteś leniwy/a."

Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi, to znaczy, że jestem zajęta albo mnie aktualnie nie ma przy komputerze.
Masz jakieś pytanie? Napisz do mnie prywatną wiadomość bądź skonsultuj się ze mną poprzez GG (80176689).

Szybkie odnośniki: Błędy Forum | Propozycje Forum | Błędy i Propozycje DD2

[Obrazek: zIsoaoh.png]
[Obrazek: GdUV1zY.png]
Właścicielka Forum
Opiekun UBT
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu Tydzień z nami Pierwszy Post
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199026767388/
Wątki
46
Reputacja
13
08-05-2025, 00:26
No to i ja się wypowiem, 
1. tak jak napisała @ angelikanull można dodać /modele aby każdy gracz miał prawo wyboru na jakich modelach chce grać/ widzieć je

2.co dla ciebie oznacza poprawa estetyki wstaw screena jak to ma wyglądać, nie jesteśmy czarodziejami i nie czytamy ludziom w myślach 

3. od momentu kiedy @ angelikanull zaczęła zajmować się serwerem nie zauważyłam takiego czegoś że ktoś biega z dwoma pistoletami
Czasem to czego chcemy jest na wyciągnięcie ręki!
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
09-05-2025, 20:19
Dla mnie bez sensu, ale ok 

1. Można dodać na serwer, jeśli chcecie
2. Estetyka hmmm? jak według Cb ma ona wyglądać zrób ss 
3. Też nie widziałem 

Może wlecą nowości na dd2 zobaczymy obgadamy z @ angelikanull 
[Obrazek: EzKskpA.png]
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
10-05-2025, 11:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2025, 11:11 przez Adrian.)
Twoja Propozycja Zostaje odrzucona dla czego:
Po pierwsze, miałeś 48 H na to aby wrzucić SS wyjaśnić nam co ci dokładnie, co ci się nie podoba. Ale totalnie to olałeś nie podesłałeś żadnych sensownych informacji na temat Estetyki które powinny być do zmiany.
Po 2 nikt z nas nie zauważył aby można było używać uspa i deagla jednocześnie. Jedynymi pistoletami które możesz mieć w obu stronach są to Colty czyli tak zwane rewolwery  gdzie sama nazwa wskazuje że są ta 2 pistolety z oby Ston którymi się strzela
Po 3 Żadne z wgranych modeli które są przydzielone do rang Vip/vips. Aktualnie nie będą usuwane bo dla ciebie one się nie podobają Wglądowo. Aktualnie jakoś nie słyszałem jakiś pretensji od innych graczy serwera że modele są brzydkie estetycznie psują klimat i tym podobne.

[Obrazek: riI5PoP.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, NibyGrafik, Plays, trove, _Trzymaj_Me_Kule_