Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ban - Plays
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
13-05-2025, 02:48
Nick podejrzanego: @ Plays 
Serwer: [*Only DD2*] CS-NaBombie.eu [FREE SVIP od 18-6][Rangi CS:GO][Skiny/Modele][Medale][Monety][Asysty][Leczenie]
SteamID/IP: STEAM_0:1:9320204
Data i godzina: 13.05.25. - Godz: 01:45
Dowody: 
https://megawrzuta.pl/yyqauih4

Rozpiska (podejrzane momenty):

0.29.00 - 0.31,95 --> dziwne zadrganie celownika +/-
1.26 - 1.28 --> ruch celownika do góry +
3.31 - 3.32 --> idealne wycelowanie na głowę + 
4.02-4.05 --> przelot celownika na innego gracza +
4.23.88-4.25 --> przelot celownika +

Tyle mi wystarczy + inne demka z gry, a już nie wspomnę kolego jak grałeś z nami też patrzylismy z @ Husaria i @ Bufenkowa  nagle ci szło nagle nie OFF/ON się kłania 
Nie muszę tłumaczyć tego każdy dobrze wie o co kaman 

Coś od siebie: Nie u mnie takie numery na ( DD2 )  2 ubt @ Adrian  i @ Husaria prosili mnie osobiście o przejrzenie wszystkiego + do tego nasz kochany admin @ _Trzymaj_Me_Kule_  tez patrzył na ciebie i też był na +/- z tym, że coś masz jako WŁAŚCICIEL SERWERA oraz ZAŁOŻYCIEL SIECI nie pozwolę na to po obejrzeniu demek i innych rzecz jesteś odpalony nwm czy masz przerobiony config.cfg, bo niby wargoda się nie da zrobić hmmmmm? to dlaczego ja teraz zrobiłem + właścicielka sieci wykonała go? Proszę dowody, a to, że ci nie działa to nie nasza wina, ale żeby nie było, że niby nie działa proszę cię bardzo sam, osobiście wykonałem sobie wargoda. Linka umieszcze Ci niżej z mojej strony to wszystko.

Oczywiście + Dostajesz od, mnie degradację na forum z rangi Admin Serwera DD2 + do tego ban na serwerze za nie przestrzeganie regulaminu serwera 
Jeśli będziesz coś wymyślał lub pisał na Forum czy na Czacie forum polecisz z rangą ZBANOWANY lub blokadą na Czacie

WARGOD - @ Bufen - Proszę 2 wargody w godz: 23:58 + 1:46

[Obrazek: oFtx5nZ.png]

[Obrazek: EzKskpA.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
13-05-2025, 02:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2025, 02:52 przez Bufen.)
[Obrazek: CxPwwua.png]
[Obrazek: EzKskpA.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Anonymous, ArEcZeK, Bufen, Bufenkowa, Doster, Hiroo, Husaria, NibyGrafik, Plays, Terminator, Tymek, Tytan2131 , Wyśmienicie, _Trzymaj_Me_Kule_