Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga - Adrian
Użytkownik
Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
0
24-05-2025, 20:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2025, 20:18 przez Chivigara.)
Nick zbanowanwgo: Akukuuu
Banujący Admin: Adrian
Opis sytuacji związanej ze sprawa min 50 słów: Admin nie zna regulaminu i dostaje za rzekome także nieprzestrzeganie. Admin nie zna definicji txt, która jasno mówi, że są to miejsca graniczne typu sufit mapy, czyli nie do gry oraz miejsca gdzie zwykly gracz bez przywileji nie wejdzie ( na serwerze jest przenikanie). Ciekawe co admin ma definicje BGS czyli Bhop Ground Strafe czy BGS tzw jako Backslide Glitch Shot czyli utrudnianie  celowania przeciwnika. Bhop Ground Strafe by istniał jest wymagane strefowanie a strefy to nie skakania z trzymanym przyciskiem 'w' i ruszanie myszką. Proszę o wycigniecie konsekfencji nieznajomosci definicji poszczególnych pojęć mechaniki gry. Movment strefowania to nie strefowanie XDDDDDDDDDD
Data Wystawienia bana przez Admina: 19:01:38
Wycinek z amxbanlisty jako dowód że dany Admin cię zbanował :  https://cs-nabombie.eu/bany/ban_list.php?bid=430
Dostarczyć demko z nagraniem że dany Admin złamał regulamin Serwera : po zakonczeniu mapy wstawie

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-NaBombie.eu
[AMXBans] Powod: 'Strefowanie i Typowe Zachowanie BGS Proszę sie dostosować do regulaminu serwera '
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:505306940'
[AMXBans] Twoje IP: 'xxxxxxx'
[AMXBans] ===============================================
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
24-05-2025, 20:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2025, 20:28 przez Adrian.)
 Po pierwsze jak coś młody człowieku. Tu już nie pierwszy raz gdzie wykonujesz Strefowanie  na serwerze gdzie dostałeś ode mnie już ostrzeżenie już nie raz pierwszy. Po dokładnej rozmowie z Wczoraj z właścicielem  serwera i dużej ilości skarg na say na ciebie w sprawie strefowania. nie mogłem ci tego odpuścić płazem , w niektórych miejscach  widać ewidentnie gdzie używasz adad. bana którego ci nadałem na 1h został nałożony  Prawidłowo gdzie jeszcze przy tym była właścicielka Serwera i też to widziała. Napisałem ci że nie będę tego tolerował  to że nauczyłeś sie grać na Mapach HNS nie pozwala ci na łamanie Regulaminu serwera. A co do TXT  o którym mówisz gdzie jest to miejsce na którym można Być czyli Skrzynka  przy reklamie Serwera gdzie każdy gracz może ją wykorzystać czy to gracz bez vipa czy z vipem nie jest to Brane pod Uwagę jako  TXT. Czekam na Decyzje @ Bufenkowa @ Bufen  W tej sprawie niech oni to też  rozstrzygną 
Użytkownik
Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
0
24-05-2025, 20:33
Nie każdy gracz może ją wykorzystać bo zwykly gracz nie ma dodatkowego skoku, a co do strefowania upomniał mnie ktoś na y@ i odrazu sie ogarnałem a później dostaje bana od ciebie za 'w' i wykonywanie ruchów myszką. To nie było strefowanie
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
24-05-2025, 22:02
A  więc zamykam tę śmieszną skargę 

@ Chivigara  może wykorzystać w sposób podsadzenia gracza, jeśli na danym serweie nie ma przenikania 
można podsadzić wszędzie i nie potrzeba 2 skoku, a więc po rozmowach z @ Bufenkowa podobno się przyznałeś, że robiłeś to 
nwm .... nie wnikam w to ale i tak ban już wygasł a cb @ Husaria  proszę o sprawdzenie wszystkich demek z danym graczem 
jeśli robił to co robił od, mnie dostanie PERMA na serwerze 
Dziękuje tyle w tej skardze + to

Twoje słowa: @ Chivigara  -  co do strefowania upomniał mnie ktoś na y@ i odrazu sie ogarnałem a później dostaje bana od ciebie

Proszę UBT o sprawdzenie i dania mi decyzji @ Husaria bo jest oskarżony @ Adrian  więc cb proszę o analizę @ Husaria 
Jeśli popełnił błąd lub się nie zna @ Adrian wyciągniemy z tego konsekwencje 
[Obrazek: EzKskpA.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
24-05-2025, 22:02
[Obrazek: fXsHdsv.png]
[Obrazek: EzKskpA.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, ArEcZeK, Blitz_krieG, Bo$$, Bufen, Bufenkowa, Chivigara, MEFISTO., Plays, Retruni0, trove, Tytan2131 , _Trzymaj_Me_Kule_