Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ban - Tymek - (UB) ArEcZeK
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
29-05-2025, 10:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2025, 19:17 przez Bufen.)
Osoba banująca: @ Bufen 
Użytkownik Zbanowany: @ ArEcZeK 
Powód: Działanie na nie korzyść forum + widziałem co robiłeś myślisz, że 
z kolegą weszliście nie, zauważeni to GRUBY! BŁĄD - PAMIĘTAJCIE ja widzę wszystko @ Bufen   
Ban: Na zawsze! 
[Obrazek: EzKskpA.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
29-05-2025, 19:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2025, 19:16 przez angelikanull.)
Poprawka bana ban dostaje @ Tymek  
Powód: Działanie na nie korzyść forum + próba rozwalenia sieci (m.in to)

Co do cb @ ArEcZeK  mogę cię tylko gorąco przeprosić za taki pochopny i szybki ban 
Jeszcze raz cię przepraszam moja wina nwm czy tu będziesz zaglądał itp 
Ale dostajesz UB na sieci 
[Obrazek: EzKskpA.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Chivigara, MEFISTO., Plays, trove, Tymek, Tytan2131