Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian ogólna Rezygnacja
Golden Boy
Sponsor PRO
Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Nie Pomogę Tydzień z nami Pierwszy Post
Wątki
62
Reputacja
36
29-05-2025, 21:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2025, 21:07 przez Adrian.)
Nick: Adrian

Z jakiej rangi rezygnujesz:  Junior Admin, UBT, Opiekun Serwera DD2

Powód rezygnacji: Swoje życie prywatne Problemy  w nim, problemy związane ze swoim stanem Zdrowia, Problemy rodzinne, I tak dalej i tak dalej. Ale i też nie będę ukrywał że spędzanie tu czasu i pomaganie i trzymanie porządku tu jako Junior Admin ale i także jako  Opiekun Serwera DD2 jest i było dla mnie stresujące i wymagające. Gdzie mogło to się też liczyć z gorszym samo poczuciem lub ze stanem zdrowia. Aktualnie też wcześniejsza Rozmowa na TS  i Steam z @ Bufen @ Bufenkowa  Co było i co jest głównym powodem odejścia która macie większości tu wyjaśnione.

Podziękowania Dla:

@ Bufen Za miłe wprowadzenie mnie do was, miło spędzony czas z tobą na serwerze jak i na forum, za wsparcie pomóc nauki związane z forum. Aktualnie za wiele motywacji do składania poszczególnych podań po Moderatora i UBT. Za bycie wspaniałym jak dla mnie osobą. Bycie twardym i stanowczym właścicielem Forum i Serwera.

@ Bufenkowa  Dziękuje za wspólnie miłe przywitane, ogromne poparcie ale i pomoc nauki, cierpliwość co do mojej osoby. Na pewno nie było Łatwo wam zemną, Jako i Moderator Junior Admin czy to Opiekun serwera, Gdzie starałem sie dawać z siebie dużo. Dziękuje ci za wyrozumiałość i za miłe poważne rozmowy pisanie i gadanie na TS. Jesteś odpowiedzialna właścicielką forum i serwera, Ale i także super osobą z którą można popisać o wszystkim. 

@ Anonymous Bycie Stanowczym, surowym i czasami pomagającym mi na początku zrozumieć moje błędy jako Moderator lub Junior Admin. Miłe czasami pisanie na Czacie forum, i różne poszczególne rozmowny. Dalej pilnuje banuje czuwają na tym forum bez ciebie ono nie istnieje robisz tu  kawał pracy i roboty z założycielami Forum Smile 

Zapoznanie się: Dziękuje także za miłe poznanie się z Użytkownikami forum takimi jak : @ V-KA @ ArEcZeK @ angelikanull @ Husaria @ _Trzymaj_Me_Kule_ @ Tytan2131 @ NibyGrafik @ Plays  Dziękuje za miłe konwersację Na forum i na serwerze ale i wielu innych użytkowników również. 

Prośba ode mnie: Decyzje która podjąłem wspólnie ze swoja kobietą która wie ile mnie to kosztowało zdrowia ale i zaangażowania się w tą sieć forum i serwer. Gdzie starałem się rozwijać owe forum i serwer DD2 różnymi metodami po wsparcie Finansowe, ale i różne reklamy Bilbordowe na DC wysyłanie do kilku innych DC Forum lub serwerów. Starałem się na tyle ile mogłem pomagałem na tyle ile dawałem od siebie rady, Po utworzenie Nowych postów propozycji rozwinięcia serwera DD2 na różne sposoby, Po pilnowanie i zamykanie tematów na forum, Po szczere wypowiedzi i podgląda od składanych podań, Po sumienie Trwałe i sprawiedliwe  Analizy i  Werdykt  co do banów i UB. Staranie się trzymania zasad regulaminu forum i Serwer przestrzeganie ich. Mam nadziej że umiliłem wam czas, i spędzanie czasu w moim gronie aż tak wam nie przeszkadzało. Mam nadziej że nasze relacje się nie zmienią po moim odejściu, chce aby na forum zostały mi rangi takie jak   Sponsor PRO, i 
 Golden Boy. A co do Serwera proszę mi zostawić chociaż na stałe SVipa hehe  aby mógł czasami pograć z wami na serwerze, nie już jako Opiekun UBT Admin jako zwykły gracz. Będę od czasu do czasu odwiedzał forum popisac pogadać z wami ale i także czasami na serwerze też się pokaże aby móc z wami pograć i spędzić czas.

Dziękuje wam za wszystko pozdrawiam Adriana  0heart 0heart Wink  Trzymajcie się do Usłyszenia nie Bawem Kochani 

Moderator
Typer
Odznaka Rekruta Pierwszy Post
Steam
https://steamcommunity.com/id/tytanustochuj/
Wątki
13
Reputacja
13
29-05-2025, 21:11
@ Adrian też dziękuje, za poznanie i fajnych rozmów na dc i na forum fajny z cb ziom. I powodzenia w życiu, żeby ci się układało trzymaj się mordo.
Technik Forum/Serwera
Technik Serwerów
Odznaka Generała Odznaka Rekruta Tydzień z nami Technik Pierwszy Post
Steam
chee_cloud
Wątki
4
Reputacja
13
29-05-2025, 23:57
[Obrazek: C7JfvTj.png]
"Brak wiedzy to nie jest to, że jesteś słaby/a, po prostu jesteś leniwy/a."

Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi, to znaczy, że jestem zajęta albo mnie aktualnie nie ma przy komputerze.
Masz jakieś pytanie? Napisz do mnie prywatną wiadomość bądź skonsultuj się ze mną poprzez GG (80176689).

Szybkie odnośniki: Błędy Forum | Propozycje Forum | Błędy i Propozycje DD2

[Obrazek: zIsoaoh.png]
[Obrazek: GdUV1zY.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
91
Reputacja
44
8 godzin(y) temu
[Obrazek: CBqsA80.png]
[Obrazek: EzKskpA.png]
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Chivigara, Husaria, NibyGrafik, Plays, Tytan2131