Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pare propozycji
Świeżak
Wątki
2
Reputacja
0
02-06-2025, 13:59
Witam przychodze z paroma propozycjami co do serwera dd2

1 odblokowanie scrolla przy bhopowaniu i kucaniu

Chodzi tutaj o to ze gdy ustawimy kucanie na scrolla to spowalnia to nie dziala to jak dziala normalnie
Plusy uzywania tego sa takie ze gdy typ poprostu gra caly czas awp to pomaga nam to bardziej ominąć jego kule

2 ograniczenie botów do 4
Codziennie jak wbijam na serwer caly team anty jak i terro są wypełnione botami po 5 na drużyne przez co troche odechciewa sie grać

3 dodanie skinów albo nagród za kille
Czyli wprowadzenie skinów na serwer za kille po to żeby chciało się po coś grać np: 100,200,500 killi
Dodatkowo można by było wprowadzić nagrode za top 1 killi dając graczowi SVIP na całą edycje (jeśli już tak jest to sory)
Urlop
Technik Technik Serwerów
Odznaka Generała Odznaka Rekruta Tydzień z nami Technik Pierwszy Post
Steam
chee_cloud
Wątki
5
Reputacja
13
02-06-2025, 17:42
1. To jest błąd silnika, który został wybrany przez graczy oraz administracje aby został załatany.
2. Zarząd serwera powinien się o tym wypowiedzieć.
3. Skiny aktualnie są tylko dla SVIPa, mogłabym dodać jakiś sklep za monety ale aktualnie nie mam czasu wolnego (studia oraz praca) aby to wykonać.
"Brak wiedzy to nie jest to, że jesteś słaby/a, po prostu jesteś leniwy/a."

Jeśli nie dostaniesz odpowiedzi, to znaczy, że jestem zajęta albo mnie aktualnie nie ma przy komputerze.
Masz jakieś pytanie? Napisz do mnie prywatną wiadomość bądź skonsultuj się ze mną poprzez GG (80176689).

Szybkie odnośniki: Błędy Forum | Propozycje Forum | Błędy i Propozycje DD2

[Obrazek: zIsoaoh.png]
[Obrazek: GdUV1zY.png]
Założyciel Forum
Opiekun UBT Właściciel Serwera
Praca w grupie idzie lepiej! Użytkownik na medal! Dobry kolega Pomocna dłoń Ale spamer! Odznaka za dużą ilość wpisów na czacie Odznaka Rekruta Oznaka Szeregowego Odznaka Generała Pierwszy Miesiąc To już 100 postów Pół roku z Cs-NaBombie.eu 200 Postów 25 Punktów Reputacji 300 Postów Nie Pomogę Pierwszy Post Tydzień z nami
Steam
Bufen
Wątki
93
Reputacja
46
02-06-2025, 23:43
A więc tak ja się wypowiem jako właściciel serwera DD2

@ Klinkin - Wyjaśnie Ci jak to ja widzę

1. Na to nie możemy się zgodzić tak jak pisała @ angelikanull   TO JEST BŁĄD - postaramy się coś z tym zrobić i poruszymy ten temat. 
2. Dla mnie też wycofanie botów na serwerze dlaczego?? hmm? nikt nie pisał do tej pory posta o wycofanie botów są, bo są taka jest teraz sytuacja. 
Dzięki @ Adrian , @ _Trzymaj_Me_Kule_ , @ V-KA , @ Plays , @ ArEcZeK - jakoś ludzie założyli konta na forum + z botami grają teraz mamy problemy 
troszkę finansowe, ale jak się odkujemy będzie jak zawsze reklama na DD2 i to nie jedna jak zawsze 4x od razu wlecą jak było SERWER bez botów Full czy większa, połowa. 

Boty działają tak:

W zależności od godziny jest inna liczba botów:

0 - 8:5 botów
8 - 10:8 botów
10 - 12:9 botów
12 - 14:11 botów
14 - 16:12 botów
16 - 21:14 botów
21 - 22:13 botów
22 - 23:9 botów
23 - 0:7 botów

3. Skiny są na serwerze tylko dla SVIPA + do tego jest VIP normalny więc zbędna propozycja w wolnej chwili @ angelikanull doda takie coś jak za monety sklep, ale nie zawsze
będzie miała czas na to jak widzicie już są tyle zmian na serwerze i forum przez naszego technika @ angelikanull ( jeszcze raz dziękuję ci za cały wkład co robisz i będziesz robić )
+ do tego każdy ma życie prywatne więc tyle w, temacie 

Myślę że Ci wyjaśniłem tak troszkę @ Klinkin - i też nas zrozum i inni też użytkownicy, że jesteśmy ludźmi i też nie mamy na wszystko czasu życie prywatne itp 
i tak, od kiedy się pojawiła @ angelikanull w chu... się zmieniło na serwerze/forum.
[Obrazek: EzKskpA.png]
Użytkownik
Odznaka Rekruta Tydzień z nami Pierwszy Miesiąc Pół roku z Cs-NaBombie.eu Pierwszy Post
Wątki
3
Reputacja
3
03-06-2025, 20:50
1. Zablokowany duck, była propozycja.. i jest zaakceptowane - nie ma tematu dla mnie
2. BOTY? Nie wiem kto to wprowadził, ale to było najgorsze posunięcie ze strony Administracji... Dla mnie do usunięcia..
Sporo osób przez to nie gra na serwerze.
3. Jestem za wprowadzeniem sklepu za monety :>
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Użytkownicy, którzy przeglądali ten wątek: Adrian, angelikanull , Anonymous, Blitz_krieG, Bufen, Bufenkowa, Doster, EliteSpartan, Hiroo, Klinkin, Plays, sitmanek, Terminator, trove, Tytan2131 , _Trzymaj_Me_Kule_